Om Retina Lighting

Vilka är vi?

Retina AB är ett helsvenskt bolag, vilket drivs av Sam & Amy Vilhelmsson, baserat i Kungsbacka.

Tillsammans drivs vi av en passion för produktutveckling och entreprenörskap, och siktar alltid på det långa perspektivet, i jämförelse mot kortsiktiga vinster.

Vad gör vi?

Vi utvecklar LED-belysning speciellt anpassad för högre takhöjder och större volymbyggnader, speciellt anpassade för industrier, lager, kontor och andra kommersiella lokaler.

Retina AB tillverkar LED-belysning i väl utvalda fabriker i Europa, däribland Tjeckien, Lettland och Slovakien.

Våra fabriker har tillverkat LED-belysning sedan LED-teknikens begynnelse, vilket sträcker sig tillbaks till era 2006-2009.

Made in EU

Ägarstruktur

Retina AB ägs av de svenska ägarna Sam & Amy Vilhelmsson tillsammans med ett engelskt bolag, Charles Lowe & Sons LTD, vilka står för den finansiella stabiliteten samt bidrar med rådgivning och konsultation vid behov.

Denna struktur ger er trygghet, med både en lokal drivkraft som sköter den dagliga driften av bolaget, samt en finansiell partner som bidrar till en ekonomisk stabilitet.

Passion

Allt vi gör genomsyras av passion. Produkten. Servicen. Belysningen. Kunden. Användaren.Klarhet

Hos oss finns inga kansken eller ungefär. Hos oss gäller fakta, klarhet och en total transparens.Produktivitet

Vi gillar att få saker gjort. Därför ser vi till att skapa förutsättningar för att produktiviteten skall ligga på topp.Excellence

När allt är gjort och resultatet är färdigt. Då skall den totala bilden förutom de ovanstående punkterna också genomsyras av excellence. Perfektion. Allt ifrån första kontakten, till lampan som lyser. Det skall vara perfekt för det är alla värda.