Mastbelysning

Mastbelysning

Mastbelysning och stolpbelysning kräver hög kvalitet och kostnadseffektivitet, inte minst med tanke på de stora ytor som ska upplysas och fungera i alla väder såsom exempelvis på idrottsanläggningar, parkeringsplatser, lastområden, hamnar eller flygplatser.

Hos oss på Retina Lighting hittar du marknadsledande stolpbelysning, mastbelysning, strålkastare och annan ledbelysning som används utomhus. Vi tillhandahåller många olika lösningar för alla möjliga användningsområden och utlovar enbart produkter som är framtagna för att vara så användarvänliga och kostnadseffektiva som möjligt. LED-belysning är vår vardag och när det gäller ledbelysning för höga höjder utomhus vet vi vad som krävs för att resultatet ska bli så bra som möjligt – ur alla perspektiv.

Effektiv ledbelysning för höga höjder utomhus

Bland våra produkter som tillgodoser en effektiv ledbelysning för höga höjder utomhus finner du exempelvis Sirius LED. Detta är en högmastad-belysning skapad för belysning av t.ex. logistikparker, lastbilsterminaler, gårdsplaner och andra stora ytor utomhus. Du hittar också Neptunus HB vars flexibla ljusflöde fungerar som lagerbelysning och industribelysning för ytor med såväl lågt som högt tak. Serpens LED är en LED-armatur som är särskilt anpassad för gatubelysning, gårdsbelysning, vägbelysning och andra utebelysningar på höjder över 4 meter som syftar till att skapa ljus och trygghet på ett harmoniskt vis efter mörkrets inbrott. Läs mer om dessa modeller och vår övriga stolpbelysning, mastbelysning och strålkastare här på hemsidan!