Parkeringshus - parkeringsytor

Belysning - Parkering

LEDbelysning för parkeringshus och parkeringsytor


Belysning för parkering ska väljas noggrant för att säkerställa den personliga tryggheten och säkerheten. I parkeringsgarage står oftast belysningen och lyser 24 timmar om dynet, 7 dagar i veckan, 52 veckor om året. Genom att välja LEDbelysning som belysning i parkeringshus och parkeringsgarage, och dessutom välja att styra den med närvaro är energibesparingspotentialen enorm i denna typ av fastigheter.


Med en modern ledbelysning, som ger en bra belysning med hjälp av ledchip med en hög färgåtergivning, gör man idag at parkering och garage får en renare, och lyxigare känsla som till och med kan locka kunder att paerkara deras bil i just ditt parkeringhus.


En tålig armatur med en kraftig konstriktion ger långlivade installationer. När man väljer att jobba med närvarostyrning är det är också viktigt att välja en armatur som använder en mikrovågssensor som reagerar bättre på en kall bil än en PIR-sensor. Det är alltså viktigt att lägga ned tid och resurser för att skapa en energieffektiv och hållbar belysning i garageanläggningar och parkeringshus. Se vårt utbud av belysningslösningar nedan.

OM OSS

Copyright @ All Rights Reserved

RETINA LED-belysning för industri, lager och lokaler med höga takhöjder

Retina Lighting AB

Fjärås Industriväg 27

439 74 Fjärås

010-330 63 20

info.admin@retinalighting.se