Parkeringshus

LED-belysning för parkeringshus

Belysning för parkering ska väljas noggrant för att säkerställa den personliga tryggheten och säkerheten. I parkeringsgarage står oftast belysningen och lyser 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 52 veckor om året. Genom att välja LED-belysning som belysning i parkeringshus och parkeringsgarage, och dessutom välja att styra den med närvaro är energibesparingspotentialen enorm i denna typ av fastigheter.

Med en modern ledbelysning, som ger en bra belysning med hjälp av LED chip med en hög färgåtergivning, gör man idag at parkering och garage får en renare, och lyxigare känsla som till och med kan locka kunder att parkera deras bil i just ditt parkeringshus.

En tålig armatur med en kraftig konstruktion ger långlivade installationer. När man väljer att jobba med närvarostyrning är det är också viktigt att välja en armatur som använder en mikrovågssensor som reagerar bättre på en kall bil än en PIR-sensor. Det är alltså viktigt att lägga ned tid och resurser för att skapa en energieffektiv och hållbar belysning i garageanläggningar och parkeringshus. Se vårt utbud av belysningslösningar nedan.