Industribelysning

Industribelysning

Industribelysning

Bra industri belysning är en viktig del inom industrin, utifrån flera olika perspektiv. Dels är en god belysning viktigt för att underlätta och effektivisera produktionen, och dels är den viktig för att främja en ordentligt upplyst, stabil och behaglig arbetsmiljö för alla som belysningen berör. Med teknikens utveckling har även industribelysningen moderniserats, huvudsakligen genom övergången till LED-teknik. Med led industribelysning finns möjligheten att anpassa belysningen efter varje fabrik eller lokals inredning och särskilda förutsättningar, så att ljussättningen blir så bra och kostnadseffektiv som möjligt.


Det är nämligen just anpassningsförmågan som är den stora fördelen med led belysning inom industri och det finns många sätt att reglera och maximera led-belysningen på. Retina Lightings industribelysning anpassas efter de användningsområden som utrustningen ska användas, och vi arbetar med många olika komponenter och aspekter såsom ljuseffekter, ljuskäglor, CRI-tal, snabbkopplingar och upphängningssätt.


Led industribelysning för maximal effekt


Industribelysning med den senaste LED-tekniken innebär höga krav på ljusstyrka, livslängd och färgåtergivning. Kort sagt är detta en teknik med stora möjligheter, som ska löna sig lika mycket ekonomiskt som estetiskt för varje företag eller verksamhet. I lokaler med produktion krävs en anpassat ljuskälla för att ge lagom mycket ljus utan att bländas. Ögats komplexitet och känslighet är något som vi på Retina Lighting förstår, och är en vetenskap som vi tagit fasta på och varit trogna sedan vi startade upp vår verksamhet.


Vi har lösningen för ditt företag eller verksamhet där takhöjden är mellan 4-30 meter och vi erbjuder dessutom olika styrsystem som tillval till våra ledbelysningsprodukter för att garantera största energieffektivitet och användarvänlighet.   


OM OSS

Copyright @ All Rights Reserved

RETINA LED-belysning för industri, lager och lokaler med höga takhöjder

Retina Lighting AB

Fjärås Industriväg 27

439 74 Fjärås

010-330 63 20

info.admin@retinalighting.se