Butik & Retail

Butiksbelysning

Butiksbelysning

En god butiksatmosfär för både kund och personal skapas genom en välplanerad ljussättning och med rätt armaturer. Med Retina Lighting får ni en partner med trygg erfarenhet av butiksbelysning och kan erbjuda ett brett utbud av olika belysningslösningar för ditt projekt. Vi jobbar med ljusplanering i DIAlux och tar fram fullständiga ljusberäkningar och underlag för att skapa förutsättningar för långsiktiga och effektiva belysningsningsystem för butiksmiljö med optimerad besparing.

För en långsiktig ljusplanering krävs premiumarmaturer med en kvalitet som uppfyller de höga krav som ställs i butiker, showroom, gallerior och andra inomhusmiljöer. Med välkända underleverantörer a komponenter garanteras långa livslängder och minimalt underhåll.

En välplanerad butiksbelysning i både skyltfönster och inne i butiken ger et optimalt och positivt intryck hos kunden och skapar därmed de känslor och behov som triggar till en ökat köpbeteende i butiken, vilken i sin tur ökar försäljningen..

Gör skillnad med rätt butiksbelysning

En väl avvägd och planerad belysning, med rätt färgtemperatur och ljuskvalitet skapar just den känsla och miljö som krävs i er butik.